dilluns, 15 d’agost del 2011

arribada

No sóc pas una formiga sedentària, jo.


No pas com vosaltres, vaja.


El meu instint em diu "colonitza, colonitza". En part, ho duc escrit als cromosomes. Però cas de no ser així, el que compta és el benestar de la colònia. I si la nostra supervivència passa per migrar i fer una colònia nova, doncs es fa.




Direu que colonitzar és lleig. Potser pels humans, sí. No esteu acostumats a viure com a entitat única, i el procurar pel bé global no és escrit als vostres gens. Als nostres, hi ha escrit tot el que cal per aplicar una gairebé genial teoria de sistemes. Una colònia pot arribar a ser un sistema perfecte. Cadascú dels individus té un rol. La posició no és res, la contribució a la colònia ho és tot.




Aneu-hi pensant.

4 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Hola Formiga! Avui he anat a la piscina de la ciutat, hi he trobat moltes companyes teves, que rondaven per la tovallola. Però no n'he ferit cap eh! Benvinguda al món dels blocs.

Sergi ha dit...

Ja ho pots ben dir que sou colonitzadores de mena, ja t'he vist en molts blogs. Doncs això, ja que sou moltes, aneu estenen la vostra xarxa. De moment sou molt benvingudes... però ja veurem. Sense passar-se, eh?

rebaixes ha dit...

conec un personatge que s'envanitza quan puja al avió, diu que des de dalt tot ho veu com formiguetes que belluguen... No sé si parla de les que son com tu... li haurè de preguntar.Anton.

Assumpta ha dit...

Hola Formiga! ;-) Et saludo i espero que ens anirem veient!!